Op Internet Vindt U Van Alles Over Wat Broodfokkers Worden Genoemd.

 

Over het algemeen wordt met broodfokker bedoeld iemand die niet goed voor zijn dieren is, ze uitbuit en ze de nodige zorg onthoudt. 

De dieren worden slecht gehuisvest leven in een donkere natte en vuile omgeving.

Kortom het betreft een heel slecht mens die veel geld verdient met heel weinig doen en alleen bezig zijn om mensen te bedriegen en dieren te mishandelen.

 

Gelukkig leven wij in Nederland. waar alles in regels is vastgelegd.

Kijk hier of de regels ook voor u of uw fokker gelden. 
Document_verzoek aan ministerie.

Veel berichten op internet en in de media zijn misleidend er wordt gesproken over broodfokkers maar men heeft het over hondenhandelaren.

Een hondenhandelaar is wat anders dan een hondenfokker. een profesionele hondenfokker is dan naast fokker ook nog eens een ondernemer.

Een fokker is meer betrokken bij zijn dieren, zo blijft voor een fokker de zorg voor het moederdier als de pups het huis uit zijn.

Een hondenhandelaar is iemand die honden opkoopt en ze vervolgens weer te koop aanbiedt.
Door het ontbreken van voldoende aanbod van pups in Nederland worden pups geïmporteerd uit onder meer voormalige Oostbloklanden.

Bij de import van honden lijkt het vaak niet goed te gaan

Over het algemeen gaat men liever voor een pup naar een fokker.
Dat is ook de reden dat een handelaar zich graag zal voordoen als de fokker van de hond.

Hij kan dit doen door bv u een teef te laten zien en u zo doen geloven dat het de moeder is van de pups. Of moeder is net even weg, een blokje om.

Er zijn fokkers die uit voorzorg geen bezoekers in hun kennel laten een belangrijke reden is het risico van insleep van ziekte ook rust en regelmaat is belangrijk in een kennel.
Er zijn nestjes die nog niet zijn gevaccineerd de moeders hebben rust nodig en willen niet steeds geconfronteerd worden met  vreemde mensen.
De moeders en pups hebben de nodige zorg nodig en het is voor de verzorgers haast niet te doen als er steeds mensen rondlopen.

 

 

Google en u vindt  berichten,  ondermeer www.koophiernooiteenpuppy.com. Om vermeld te worden op internet en om op  de broodfokkerslijst te komen hoeft u niets te doen.
Ook u kunt zo op de lijst komen daar hoeft u nog geen hond voor te fokken.

Broodfokkerslijst is door anonieme mensen of mens opgesteld en men is niet traceerbaar je kan dus ook niet vragen over het hoe en waarom, op de lijst vindt u een overzicht van veel fokkers die zonder aanwijsbare redenen op de lijst zijn geplaatst,

Hecht u waarde aan deze lijst of ander roeperij op internet moet u gewoon niet opzoek gaan naar een pup. Fokkers hebben geen zin om zich steeds te moeten verdedigen tegen valse aantijdigingen van anonieme mensen.

Een fokker besteed liever zijn tijd aan zijn honden.

 

 

X

Back to Top